3. marraskuuta 2014

Muijallekin töitä

Kun suomalainen mies tosissaan rakastaa, hän avaa tukkeutuneen viemärin tai lähettää painostuskirjeen vaimon puolesta. Painostuskirje on paitsi hyvä tapa hankkia vaimolle töitä myös oiva keino osoittaa, kuinka paljon Hänestä välittää.

Valitettavasti suomalaisen miehen on vaikea kertoa tunteistaan, joten napakan ja asiantuntevan painostuskirjeen laatiminen jää monelle miehelle vain haaveeksi. Onneksi Sininen zeppeliini rientää nyt apuun!

Alla olevaan valmiiseen painostuskirjepohjaan voit kätevästi täyttää vaimon ja vaimon haluaman työpaikan tiedot. Näin helppoa se on! SZ toivottaa onnean työnhakuun, sillä naisen paikka on töissä eikä kotona. 


Tervehdys herra pääjohtaja!

Olen reilun puolen vuoden ajan seurannut sivusta rakkaan vaimoni _______________ uudelleen työhön hakeutumista _______________ ja alkanut vahvasti epäillä rekrytoinnin oikeudenmukaisuutta. Minulla on sellainen tuntuma, että ainakin rekrytoinnin valmistelussa ja keskijohdossa moraali on löystynyt ja toiminnassa on myös syrjinnän tunnusmerkkejä. Niinpä en malta olla puuttumatta asiaan ja saattaa tätä havaitsemaani epäkohtaa ylimmän johdon tiedoksi.
Ymmärrykseni mukaan ongelmani alkoivat siitä, kun viimeisimmän taloyhtiön saunavuoromme jälkeen MTV3:n Possea katsoessamme vaimoni ihmetteli, miksei häntä ole palkattu ___________. Ei siinä naurattanut sitten edes Aku Hirviniemen naamanvääntelyt, ilta oli pilalla.
Vaimoni on poikkeuksellisen motivoitunut työhönsä. Tietojeni mukaan hän on hoitanut kotityönsä erittäin hyvin sekä saanut aikaan hyviä tuloksia lastemme kasvatuksessa.
Vaikka Vaimoni on hymyilevä ja lupsakka, niin hän osaa tarvittaessa olla vittumainenkin. Haluan kuitenkin korostaa, että vaimoni ei kuulu, eikä ole aiemminkaan kuulunut mihinkään rap-ryhmään. Hän tanhuaa, mikä on aikuiselle ihmiselle sopivaa käytöstä. Hän myös sukii mattomme hapsut suoriksi ja vaihtaa talvirenkaat. Ja hänen kaalikääryleensä ovat maailmanluokkaa. Halvaksikin hänen palkkaamisensa tulisi, sillä naisen euro on vain 80 senttiä. (En siksi edes ymmärrä, miksi kukaan enää palkkaa miehiä.)
Kaiken kaikkiaan vaimoni on aivan erinomainen nainen, uskaltaisin jopa sanoa rotunainen, vaikka hän on vain ______ cm pitkä ja hänellä on ns. _______vartalo. Mutta onpahan jotain, mistä ottaa kiinni. Kun nämä nykyajan postimyyntikuvastojen naiset ovat kuin luuta ja nahkaa.
Oli miten oli, vaimoni ihmetteli kynsilakanpoistoainehuuruissaan, miksi ____________ nimitettiin häntä pitempään viransijaisuuteen ja tiedusteli asiaa myös rekrytointiasioita silloin valmistelleelta ____________. Tässä ilmeisesti tuli ”polkaistua ___________ varpaille”, mikä on arvioni mukaan johtanut siihen, ettei vaimolleni ole tarjottu edes pätkätöitä, vaan siihen otettiin joku sirpakka harjoittelijatyttönen, joka on vaimoni mukaan täys tyrkky.
Vaimoni olisi onnellinen virassa. Ja jos vaimoni on onnellinen, minäkin olen onnellinen.
On vaikea ymmärtää miksi vaimoa ei ole voitu palkata rekrytointikieltoon ja rahapulaan vedoten edes palkkatuella, mutta samanaikaisesti työhön on otettu jo aiemmin mainitsemani hempukka. Tältä osin korostaisin sitä, että tuntematta tämän hempukan ansioluetteloa uskon vaimoni koulutustason olevan korkeampi sekä yleisen työkokemuksen merkittävästi mittavampi kuin ko. hempukan.
Toivon, että ____________ ryhdytään tarkoituksenmukaisiin toimenpiteisiin rekrytoinnin saattamiseksi oikeille raiteille ja organisaationne moraalin oikaisemiseksi. Jos muu ei auta, tulen sinne teille ____________ ja teen niin maan perusteellisen selvityksen.
Kohteliaimmin, rakkauden rajaeversti ________________________________ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti