Ainekset:
- 500 g sataprosenttista durumvehnäpastaa
- purkillinen (140 g) kivettömiä kalamataoliiveja
- purkillinen cocktailkurkkuja
- rasiallinen kirsikkatomaatteja
- puolikas / kokonainen tuore kurkku
- purkki (200 g) maustamattomia fetakuutioita
- reipas nippu basilikan lehtiä
- puoli purkillista (70 g) sitruunapestoa
- runsaasti mustapippuria
- hyppysellinen suolaa.
Valmistusohjeet:
Keitä pastaa noin 10 minuuttia. Pilko kurkut, puolita tomaatit ja revi nipusta irti basilikan lehdet. Kaada oliivien liemi ja fetakuutioiden liemi pois. Jäähdytä huolellisesti valmistunut pasta, ja kaada se isoon kivan näköiseen kulhoon. Lisää muut ainekset lukuun ottamatta sitruunapestoa ja mustapippuria. Sekoita suurella lusikalla. Lisää joukkoon ensin noin reipas ruokalusikallinen sitruunapestoa ja ripottele maun mukaan sekaan mustapippuria ja suolaa. Lisää tarvittaessa sitruunapestoa. Laita jääkaappiin maustumaan ja viilenemään noin pariksi tunniksi. Tarjoile kivennäisveden kanssa. Namskis.
Mitä jos ette lähettelisi holhoavia automaattiviestejä?voitte toki liittyä Sinisen zeppeliinin seuraajiin.
VastaaPoista