13. heinäkuuta 2013

EnTahdo2013

EnTahdo2013-kampanjan promomateriaalia.
Hyvinkääläisen pirttikaluston keskellä istuu äkäinen mies. Insinööri Jussi Maunowaaria, 54, ärsyttää jatkuva homopuhe. Hänen mielestään homous on "ohimenevä villitys", jota media tuputtaa ihmisille väkisin.

"Homoseksualismi, älypuhelimet ja euro ovat tällaisia päiväperhoja. Olen muijalle sanonut, että kaikki käy, mutta homostelemaan ja euroilla maksamaan en ala. Ja hyvin se päätös on pitänyt, lukuun ottamatta toissavuonna tehtyä Mallorcan-matkaa."

Maunowaari on nopeasti laajenevan EnTahdo2013-kampanjan puuhamies. Kansalaisliike EnTahdo2013 kokoaa suomalaisia vastustamaan ehdotusta uudeksi tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi.

Maunowaarin poliittis-seksuaalinen herääminen tapahtui loppukeväästä erään Nelosen sisustusohjelman aikana. Ohjelman jokaisessa jaksossa tavallisen suomalaisen kotiin tehdään yhdelle seinälle hauska koristetapetti ja keittiösaareke. Silloin Maunowaari päätti aloittaa verkossa EnTahdo2013-kampanjan. Se on kerännyt jo tuhansia rehellisen heteromaisia nimiä nettivetoomukseensa.

"Minulla meni vain kuppi nurin. Että aina sen homon pitää sisustaa samalla lailla yhtään välittämättä asunnon historiasta tai asukkaista! Ei jumalauta koristetapetti kaikille sovi. Suurin osa kodeissa asuvista on kuitenkin heteroja, ja heterot tykkäävät puolipaneloinnista ja lehmäntaljoista. Sellaista Kari Vepsän tyyliä. Siinä on muuten hieno ukko: hevosmies, laulumies ja naistenmies."

Maunowaaria harmittaa myös se, että Urheiluruudun miestoimittajalla on välillä pinkki takki. "Ihme vonkuleita ne nykyään Yleisradioonkin ottavat. Missä ovat sellaiset ajattomat ja luottamusta herättävät miehet kuin Erkki Toivanen!", Maunowaari jyrähtää.
........

Myös akaalaisessa Taajamahomo ry:ssä innostuttiin EnTahdo2013-kampanjasta. Taajamahomolaisia huolettaa lasten kohtalo homojen pauloissa. Yhdistyksen puheenjohtaja, FM Sini Österi-Kultti puhuu suoraan siitä, miten ahdistuneita pikkupaikkakunnilla ollaan maaseudun homotilanteesta.

"Ei meillä ole mitään sitä vastaan, että homot asustelevat kaupungeissa, mutta kun eihän nämä nykyiset homot pysy siellä vaan tunkevat mökkeilemään ja avioliittoon. Uskaltaako tässä lastaankaan jättää metsätien bussipysäkille, kun homo saattaa jolkottaa siellä tuliterissä merkkilenkkareissaan?"

Österi-Kultti huomauttaa, että homo on kuitenkin aina homo, eli se voi käyttäytyä arvaamattomasti. Esimerkiksi tehdä kestävän permanentin, ajaa rekkaa tai kikattaa. "Eikä lapsi vältttämättä osaa edes pelätä homoa!", Österi-Kultti parahtaa.

Taajamahomoaktiiveja hiertää erityisesti ajatus homojen adoptio-oikeudesta. "Ajatteles nyt, miten paljon niitä homoparien lapsia kiusataan koulussa, kun olemme ensin välittäneet omat ennakkoluulomme kakaroillemme", yhdistyksen kakkosmies Antti Raksi pyörittelee silmiään.

Raksi kertoo, että Yläneellä sattui hiljattain tapaus, jossa homo oli tullut kylälle asti ja käynyt Siwassa sekä pitkäripaisessa. Silminnäkijähavaintojen mukaan homo oli ollut säkäkorkeudeltaan noin 180 senttiä, ja pitänyt värikästä paitaa. Paikallisen lavatanssiyhdistyksen kassanhoitaja, rouva Norma Tiivisen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut homo, vaan ohikulkumatkalla ollut eteläamerikkalainen tanssikoulunopettaja. "Sataprosenttisella varmuudella hetero", Norma Tiivinen vakuuttaa ja kääntää pöydällä pölyttyvän hääkuvansa lappeelleen.

Yläneellä homohavainnosta ollaan kuitenkin varmoja. "Se oli varmaan näitä trans-ihmisiä kun kovasti kyseli, että milloinkas se bussi Tampereelle lähtee", lippakioskilla seissyt Tuomas Naitvissinen tuumii.
.......

Suurinta suosiotaan EnTahdo2013-kampanja kerää myöhäisherännäisliikkeissä. Laukaan josvieläootvapaakirkossa halutaan pitää perhearvot erossa persearvoista.

"Me uskossa olevat vietämme suurimman osan valveillaoloajastamme kuolemaa ja seksiä ajatellen. Että panemista tulee mietittyä ihan pirusti", salin takarivissä istuva Ensio Sleijeri kuiskaa. Hän puhuu hiljaa, ettei herättäisi läsnäolijoita.

Seurakuntalaiset ovat erityisen huolissaan nuorista, joiden mieheksi tai naiseksi kasvamiseen nykyinen homopropaganda heidän mukaansa vaikuttaa. He yrittävät parhaansa mukaan pitää nuoret kaidalla tiellä. Siksi lukupiirin vetäjä kokoaa kaikki seurakunnnan 17–21-vuotiaat tytöt ja nuorukaiset niin sanottuun etukäteiseheytykseen. Tilaisuuksissa tarjotaan piparia ja pikkupurtavaa, sillä porukan päällysmies syö mielellään kuormasta. "Eihän näissä lahkohommissa muuten mitään tolkkua olisikaan", suoraan poliisikuulusteluista haastatteluun karauttanut Veijo Burzumi huudahtaa ja taputtaa kultasormustimillaan Mersunsa rattia. 


Seurakuntalaiset korostavat, että he eivät vihaa homoja ihmisinä vaan ainoastaan heidän elämäntapaansa, käyttäytymistään, ulkonäköä, mielipiteitä ja arvomaailmaansa. "Vihaa syntiä, älä syntistä. Emme me syrji muitakaan epänormaaleja", Sleijeri muistuttaa.
........

EnTahdo2013-kampanjan kotisivut.

Jutun tausta-aineistoksi on haastateltu kaikki Uuden Suomen nettikirjoittelijat.

6 kommenttia:

 1. Mitä, miksi vasta nyt törmäsin tähän blogiin?? Täähän on ihaninta sitten ...jäätelön keksimisen? :D :D Ja tää postaus on ihan nerokas :D

  VastaaPoista
 2. Ei heteroja voi vihata. Sehän on kuin vihaisi pandavauvoja.

  VastaaPoista
 3. Heterot on niiin söpöjä <3 t. umpihomo

  VastaaPoista
 4. Tämän on varmaan kirjoittanut joku riihimäkeläinen joka yrittää lavastaa sikäläisestä Peltosaaresta könynneen Maunowaarin hyvinkääläiseksi. :-p

  VastaaPoista