31. heinäkuuta 2013

Imatra ja Gomorra


Mustiin pukeutunut mies tuomitsi mielikuvitusolennon puolesta ihmisiä Imatralla kesäkuussa. Pelastuslaitoksen mukaan loukkaantuneita oli somessa 100 000, joista noin 10 000 kärsii pysyvästä hysteriasta. "Vapaamieliset kaupunkilaiset ovat herkkiä väärille mielipiteille, läskisoossille ja Popedalle", palomestari Ensio Koivunen pudistelee päätään. 

Iltapäivälehtien mukaan kyseessä oli tyypillinen alkuviikon makaaberin onnettomuusheruttelun ja Sara Siepin viikonlopputissien vällin mahtuva lööppi. "Eihän tämä mikään Arial Bold 180 ole, mutta sanotaanko että Arial bold 110:llä mennään", Ilta-Janomien deskistä huudetaan. 
.........

Mielikuvitusolennon aatemaailmasta saarnanneen miehen mielipiteet tyrmistyttävät tapamielikuvitusystävien keskuudessa. Ihmiset haluaisivat käydä mielikuvitusolennon luona, kunhan siellä ei kuule olemattoman mielikuvitusolennon olemassaolosta.

"Minä haluan vain mennä NHL-pelaajan kanssa naimisiin isossa kivirakennuksessa, ei kai siinä mitään mielikuvitusolentoa tarvita!", porvoolainen missi-juontaja Pia-Nina huudahtaa solarium-automaatin raosta täydessä tällinkissä. Hän tyyntyy vasta kun hänelle kerrotaan, että missään oloissa hän ei joudu Veikkausliigan pelaajan kanssa naikkariin. 

Mielikuvitusolennon mukaanottaminen arkisiin mielikuvitusmenoihin häiritsee varttunutta nuorisoa sekä hautajaisissa että kastetilaisuuksissa. "Mä niinku uskon sellaseen niinku mun henkkoht näköseen mielikuvitusolentoon. Aina kun se mielikuvitusolento puhuu sitä etelää, se saa mun Levikset repeemään", riparilta tavoitettu kliseinen nuorii sanoo. 

Jopa mielikuvitusolentopiireissä imatralaisen puheet on otettu tyrmistyneinä vatsaan. Erään haastattelemamme ex-paavin mukaan "nykyinen paavi on ihan paska". Ex-paavi ei kuitenkaan halunnut tulla esiin taiteilijanimellään. "Se toinen vojtula julkisuuteen jos haluaa", hän sanoi tuohtuneesti ja löi luuriin kuoripojan otsaan. Jutun kirjoittajalle jäi hämäräksi, miten edellinen liittyi mihinkään. 

Olemme jo melkein päättämässä tyrmistystämme, kun jostain pusikosta pompsahtaa seksuaalivähemmistoaktivisti, jokapaikanheteronormatiivi Pyreneet Haavikko.

"HOMOJA! HOMOJA! Taas loukattiin homoja! Varppina loukattiin!", huutaa naama metalliholkeilla lävistetty Haavikko, joka kohta talutetaan kohteliaasti kohti sekahakua. Hintelän Pyreneet Haavikon tarvitaan tyypillisesti yli neljä NYT-liitteen kolumnistia ja ilmaislippu We Love Imatra -tansseihin. 
........

Mustiin pukeutuneen miehen mielikuvitusolentopuheet paheksuttavat erityisesti onkiseura Vapaa ajattelevien keskuudessa. Vapaa ajattelevat ovat yrittäneet jo vuosia erottaa katiskaa ja rysää toisistaan, kuten Ranskassa tehtiin 1790. 

"Eniten silti harmittaa, että menin eroamaan Pirkosta jo aiemmin, miten tässä nyt enää protestoisin", vapaa ajattelevien puheenjohtaja, yksinäinen, katkera ja eronnut Esko Valtatienoja valittaa. Hänen mukaansa Pirkosta eroaminen on tehty liian helpoksi, sillä nalkutuksestaan ja isoista lanteistaan huolimatta Pirkko on "ihan kiva muija, mitä nyt kuorsaa ja haluaa välillä halia".  

Vapaa ajattelevien mielestä mielikuvitusolennolle maksettavat kymmenykset tulisi vihdoin lopettaa ja suunnata yhteiskunnan tarmo viehekalastukseen. Sieltä saataisiin heidän mukaansa oikea Pietarin kalansaalis pienillä investoinneilla. Vapaa ajattelevat toivat viime vuonna Suomeen trendikkään 2 kalaa ja viisi leipää -dieetin, josta uusmediapiireissä kohistaan. Uskoo ken tahtoo. 


Mielikuvitusolentoa ei tavoitettu haastatteluun ennen tämän blogin internetiin menoa. Juttua varten haastateltiin muita mielikuvitusolentoja kuten Zeusta, Tom Cruisea ja lentävää spagettihirviötä. Allahille ei uskallettu pilasoittaa. 

1 kommentti: