11. helmikuuta 2014

Homotutka käynnistettiin olympialaisissa

Venäläisvalmisteinen homotutka saatiin kuin saatiinkin toimintakuntoon Sotshin olympialaisissa. Pitkään näytti siltä, että insinöörit ryssivät hankkeen.

Homotutka eli leikkisästi gaylashnikov tunnistaa homoseksualistin yli 200 kilometrin laajuudelta ja jopa yli 15 kilometrin korkeudelta. Homotutkan aallot luotaavat muun muassa rusetteja, vakosamettihousuja, sateenkaarikynsiä, naamakettinkiä sekä turtle neck -poolopaitoja.

"Paljastimme jo homotutkan testikäytössä, että Liberacen kalmo, kissanäyttelyjen miestuomarit ja Irkutskin kaupungin palomiehet ovat totally gay", homotutkan keksijä, metallurgi-demiurgi Rodion Raskolnikov kehuu.

Varta vasten Sotshin olympialaisiin rakennettu homotutka on maksanut yli 28 miljardia euroa, ja se haukkasi Sotshin kisojen kokonaisbudjetista yli 70 prosenttia. Osa hinnasta selittyy sillä, että jostain syystä homotutka haluttiin koristella turkiksilla, kirkkaansinisellä kajaalilla ja paljeteilla.
...........

Homotutkan toimintaperiaate on yksinkertainen. Se lähettää radioaaltoina euroviisujen kappaleita ympärilleen. Kun aallot törmäävät homoseksualistiin, ne kimpoavat tanssiin ryhtyvästä homosta takaisin tutkan peileihin. Tällöin homotutkan merkkivalo alkaa välkkyä, ja se alkaa soittaa suosittua venäläistä Laika Virgin -pophittiä.

Kappale valittiin merkkiääneksi, sillä se kertoo avaruuteen ensimmäistä kertaa lähetettävästä sekarotuisesta narttukoirasta. Kuten tunnettua, koirilla on Venäjällä käytännössä kaksi vaihtoehtoa: tulla ammutuksi tai tulla ammutuksi avaruuteen.

Homotutka on aivan uudenlainen venäläisinnovaatio. Aiemmin venäläiset ovat keksineet muun muassa maailman parhaat suolakurkut (1790), ikinäjumiutumattoman rynnäkkökiväärin (1947) sekä Tetriksen (1984).
...........

Vaikka homotutka suunniteltiin kotikisojen tarpeisiin, sillä uskotaan olevan potentiaalia kansainväliseksi menestystuotteeksi. Sinisen zeppeliinin tietojen mukaan ensimmäinen tilaus tuli Suomesta, Alma Mediasta. Tämä kuitenkin kiistettiin jyrkästi, kun SZ tiedusteli asiaa: "Sori, en pysty kommenteerata, mulla on just nyt telanne päällä", Aamulehden deskistä vastannut tamperehtava miesääni sanoi.

Homotutkasta on tulossa myös näppärä iGay-versio homobaarien portsarien käyttöön. Ovimikkojen toiveissa on ollut, että wannabe-homot saataisiin pois pilaamasta rattoa.

"Homppelit ja tomppelit ollaan ennenkin osattu erottaa toisistaan, mutta varsinkin pikkujoulujen aikaan sisään tunkee kaikenlaista raisiolaista nakertajahetskua diskoamaan", turkulaisen gay-baarin portsari Jack Sandmikes sanoo.
........

Suomessa venäläisten homotutka on aiheuttanut hermostumista erityisesti laivaston pojissa, joita homotutka on kutitellut väärällä tapaa.

Maanpuolustuskorkiakoulun tutkija Pentti Hirvonen vakuuttaa, ettei sotilas-poliittis-heteroseksuaalinen uskottavuutemme vaarannu homotutkan takia.

"Ensin mekin pääesikunnassa oltiin ihan ho(o)moilasena, että "whaaaaat?", mut sit me mentiin Suokin saunaan ja oltiin niinku että well hello there!", Hirvonen muistelee tyköistuvassa, treenatun kropan  muodot paljastavassa laivaston univormussa.

Hirvonen muistuttaa huolestuneille heteropenkkiurheilijoille, ettei velivenäläisen homotutka tule paljastamaan Suomen olympiajoukkueesta yhtään pesunkestävää homoseksualistia.

Suomalaisessa kilpaurheilussa ei ensinnäkään ole yhtään homoa (no yksi, mutta kyseessä on vain muodin perässä juoksentelu ja mediahuomion hakeminen), ja toiseksi suomalaiset eivät kuitenkaan pärjää Sotshin olympialaisissa (no yksi pärjäsi, mutta kyseessä on vain muotilaji ja mediahuomion hakeminen).

"Että sikäli on turha pelko, että kukaan urheilijoistamme jäisi mitalikorokkeella kiinni tämmöisistä hinttapulihommeleista", Hirvonen sanoo.

1 kommentti: