12. helmikuuta 2014

Lisää sarasvuolaisia killerikonsepteja televisioon

Televisiopersoona Jari Sarasvuon ja persoona Joel Lilon odotettu debatti jäi Nelosen hyllylle. Sarasvuo kertoi tekemästään Lilo-haastattelusta sopivasti samalla, kun hän julkisti Karmaryhmä-kampanjansa. Karmaryhmä etsii "hyvää henkeä sekä pieniä hyviä tekoja ja tempauksia". You can't make this shit up.

Sinisen zeppeliinin ohjelmapoliittinen neuvosto harmittelee, että jälleen kerran supisuomalainen keskustelukulttuurin puute esti kovan luokan journalistisen-eikä-missään-nimessä-sokkiarvon perusteella tehdyn mediaurotyön.

Koska Sininen zeppeliini arvostaa kunnon klikkih*****a eli kirjoittelee matalamielisesti päivän aiheista vain saadakseen lisää ja lisää ja lisää ja LISÄÄ lukijoita, tuunasimme ilmalaivamme porukalla tv-tuotantoyhtiöille muutaman killerikonseptin. Lisää vain rikollinen!


Jarno Elg yönälkään
"Pureskeltuja näkemyksiä Hyvinkäältä."

Nisse erätulilla
"Eräilyn elämyksiä, ulkoilun unohtumattomia kokemuksia ja satumaisia saaliita etsitään niin kotinurkilta kuin kaukomailtakin. Tässä jaksossa tutustumme Suomen suveen telttailemalla. Artistivieras: Hans Assmann."

Pientä pintaremonttia
"Tässä jaksossa: korjaamme ulvilalaisen paritalon makuuhuoneen. Siivoamme pois muun muassa sisään päin lentäneet lasinsirut ja poistamme nauhurilta "UOLE"-huudot. Kerromme myös, miten rikospaikkatutkijan oma dna saadaan kätevästi selville halosta."

Virpi ja kuuden kuukauden superdieetit
"Tässä jaksossa: Kokkaamme uunissa juhannusheilasi pään, vedämme pillereitä ja lopulta murkinoimme pirkkalalaisen poliisivankilan kanttiinissa. Lihasmassasi pienenee varmasti."

Suomen kaunein kerhotila
"Tässä jaksossa: Kokelasjäsen Jakke vaihtaa seinällä olevan lehmännahkataljan taidegrafiikkaan kerhon puheenjohtajan tietämättä. Santtu nikkaroi puolipaneloinnit kuntoon Maunulassa. Jukkis näyttää, miten siivoaminen helpottuu ja nopeutuu luminolin avulla.

Maajussille lapsimorsian
"Tässä jaksossa: Lupsakka maatalonisäntä ehdottaa suojaikärajan alentamista, surffaa netissä ja saa koppihoitoa. Kyllä maalla on mukavaa."

Viettelysten Kyllikki Saari
Sarjassa seurataan ihan tavallisten isojokelaisten elämää, jota hallitsee työ, harrastukset ja voimakas kollektiivinen syyllisyydentunto.

Sairaala
"Jakso 1543: Valelääkäreitä ja myrkkyhoitajia, Taylor Forrester! Studiokeskusteluosiossa kaikki kehuvat Suomen terveydenhoitojärjestelmää yhdeksi maailman parhaimmista. Viikon törkeänä tapauksena esittelemme Apotti-hankkeen hinta-arvion."

Sekä toiveuusintana Talonpojan ralli, jolle ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään, sillä oli ylipäätään rikollista päästä tätä ohjelmaformaattia ruutuun.

...............

EDIT: Maksimaalisen nettiyleisön saavuttamiseksi juttuun lisätty #iinakuustosentissit #sarasvuo #kohu #seinäjoenABC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti