21. toukokuuta 2014

Kukapa ei halua olla hipster anyway?

Kuvan Nasa-hipsterit eivät liity tapahtumiin.
Sinisen zeppeliinin avustaja Kesänmaisteri liikkuu trendien keskellä sulavasti kuin öljytty tiikeri sateenjälkeisessä viidakossa.

Tänä suvena Kesänmaisteri piipahtaa paitsi Kyrö Distilleryssä myös Tukholman kansalaisopiston hipsterikurssilla. Stockiksessa on aina kiva käydä haistelemassa uusia tuulia. SoFossa vierailun jälkeen tuntee aina puhdistuneensa slaavilaisesta tunkkaisuudesta. Sprint lös!

Kesänmaisteri toivoo saavansa hipsterikurssilta uusia virikkeitä Ääniwalliin, Flow'hun ja H2Ö-festivaaliin. Lisäksi Kesänmaisteri haluaisi syventyä enemmän permakulttuuriin, sillä toiveena on perustaa kesähuvilalle japanilainen puutarha. Ja Kesänmaisteria kiinnostaa ylipäätään arkkitehtuurin, muotoilun ja luonnonmukaisuuden yhteen sovittaminen arkielämässä.

Valitettavasti aivan kaikki Sinisen zeppeliinin lukijat eivät ole suomenruotsalaisia, joten julkaistaan hipsterikurssin ohjelma sanasta sanaan Google-kääntäjällä ruotsista suomeen käännettynä. Sitä paitsi kääntäjä tarjoaa hämmästyttävän autenttiselta kuulostavaa hipster-puheenpartta!

HIPSTERKURSSI
Hipster, tietenkin termi hipster on skojats noin paljon, mutta siinä on jotain hyvin mielenkiintoista. Hipster: On halukkuus kokeilla uusia asioita ja löytää uudelleen vanhoja, ehkä uudella tavalla. Sekä kiinnostus musiikin ja kulttuurin ja intohimo aito. Kukapa ei halua olla hipster anyway? Vuonna Medborgarskolan tietenkin paketin saat mahdollisuuden tehdä omia makkaraa, oppia kulttuuria, musiikkia ja maalata pahvi.

Tee oma makkara 925 kruunua
Kerran, 5 tuntia kursseja
Oppia, miten lopettaa oman makkarat! Jos et ole kokeillut, olet tervetullut. Jauhammeko jauheliha, täytä se paljon mausteita ja yrttejä ja täytä meidän makkarat. Raikkaana makuja ilman lisäaineita tai väriaineita.

Johdatus permaculture 1895
2 otteeseen, yhteensä 18 tuntia kursseja
Tämä on tietenkin kestävä elämäntapa. Permaculture on noin pitkän aikavälin jälleenrakennukseen, työskentelee luonnon kanssa luoda ympäristö jä yhteiskunnan toiminnan. Learning hallita maatamme ja viljellä sitä huolellisesti tulevaisuutta varten, vaikka elät urbaania elämää. Jos kasvuolosuhteet ja myötätuntoinen elämäntapa.

Lauluntekijä työpaja Jane Kitto 580 kruunua
Kerran, 5 tuntia kursseja
Pyrimme eri tuotantopanoksia ja tekniikoita kirjoittaa kappaleita, katsot miten legendoja, kuten Cobain, Dylan, Lennon ja TS Elliot käyttäytyviä, ja löytää keinoja hyödyntää "ensimmäisen inspiraation" ja luova prosessi.

Maalaus - maalaus ja uudelleenviljely 2395 kruunua
2 otteeseen, yhteensä 15 tuntia kursseja
Voit kokeilla talonpoikamaalaus yksinkertainen koriste viljan ja marmorikuviointi tekniikoita kutsutaan "juominen maalaus", maalaus svagdrickalasyr ja maaperän väri.

Kesänmaisteri suosittelee kurssia, vaikka ei olekaan kuunnellut turhanrokahtavaa Jane Kittoa sitten hänen napakan EP:nsä 20 Jacksonia (1995) jälkeen.

JK. Kesänmaisteri huomauttaa, että TS Eliot kirjoitetaan vain yhdellä l-kirjaimella.

1 kommentti:

  1. Oikea kääntäjä huomauttaa, että etunimet lyhennetään suomessa näin: T. S. Eliot, J. R. R. Tolkien tai vaikkapa B. J. Blazkowicz.

    VastaaPoista