25. syyskuuta 2015

Lahen Klu Kluks Klan kiistää yhteydet jäseneensä

Ihmiset pakenevat sotaa vain päätyäkseen Lahteen. Se ei ole oikein eikä millään lailla humaania.

Onneksi tämän ymmärtää Lahen Klu Kluks Klanin suurkeulavisiiri Jarkko Hemohes, joka tuomitsee jyrkin sanankääntein pakolaisiin kohdistuneet näkemyserot Lahden Hennalassa.

"Kyse oli yksittäisen klaanilaisen mielipiteestä, joka ei millään lailla edusta Lahen KKK:n näkemyksiä, jotka ovat täysin samanlaiset."

Hemohes korostaa, ettei Lahen KKK hyväksy minkäänlaisia värillisiin kohdistuvia oikomishoitoja. Hän huomauttaa, että lahtelainen lyö joka tapauksessa ulkopaikkakuntalaista ihan tämän ihonväristä välittämättä.

"Jokainen pakolaisvyöry on ihminen. Se helposti unohtuu näinä aikoina, kun tulijoita on enemmän kuin soittajia Lahden sinfoniaorkesterissa."

Hemohesille itselleen Hennalan torstainen rotutempaus tuli täytenä yllätyksenä.

"Olin siinä rauhassa maistelemassa Molotovin cocktailia ja veistelemässä autotallissa ristiä, kun looshilohikäärmeemme Herman Göringenting soitti ja sanoi, että laitapa Jakke MV-lehden nettisivut auki, tämä taitaa kerrankin olla totta, mitä siellä seisoo."  

Suomen huppu-urheilun muutostyöryhmän (HUMU) jäsenenä pitkään toiminutta Hemohesia harmittaa, että Klu Kluks Klan kärsii edelleen huonosta maineesta, vaikka lynkkauksia tai kirkon polttoja ei ole tehty enää pitkään aikaan. Hän muistuttaa, että Lahen Klu Kluks Klan on valkoisen rodun voittoa tavoittelematon yhdistys.

"Lahen Klu Kluks Klan ei halua hirttäytyä yhden asian liikkeeksi, vaan tavoitteenamme on kehittää Lahti Business Regionia. Ja rotuerottelua."  

Erityisen ikävänä Hemohes pitää, että Hennalan sananvapaustapahtuman jälkeen KKK:n asut yhdistyvät ihmisten mielissä Leijonat-paitaan ja Suomen lippuun.

"Tällaisten puolirikollisten tunnusten kanssa me suippopäät emme halua olla missään tekemisissä. On tässä omassakin brändissä kuulkaa tekemistä."

Lahen Klu Kluks klaanin kuuluu voittopuolisesti kantasuomalaisia miehiä sekä yksi tosi kalpea Mohammad niminen kaveri.

"Kutsumme häntä leikkisästi Moha-Matiksi. Oikein reipas ja mukava kaveri, tekee hemmetin hyviä libanonilaisia pöperöitä", Hemohes sanoo. 

32 kommenttia:

 1. Jos meinaa olla mukanäppärä ja mukasivistynyt, niin varmaan kuitenkin on edes auttavasti eduksi jos edes jollakin tapaa tietää mistä kirjoittaa. Kuten vaikka miten kirjoituksen kohde kirjoitetaan oikein. Ei se ole Klu Kluks Klan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kirjoiteta myöskään "Lahen". Jos haluaa mukakommentoida juttua, niin kannattaa ehkä vähän miettiä ensin, eikä vain mukamiettiä.

   Poista
  2. On tainnut mennä blogin ja tekstin tyylilaji vähän yli hilseen?

   Poista
  3. Huumorintajuttomien ei pitäisi lukea tällaisia.

   Poista
  4. Sitä voisi Sinisen zeppeliinin kohdalla tuumia, että kyseessä on vitsi... Minua ainakin nauratti! Huumori on paras lääke yleisen ääliökäyttäytymisen aiheuttamaan ahdistukseen. Kiitos!

   Poista
  5. Lelutko patterin takana?

   Poista
  6. That's the claw

   Poista
  7. https://i.imgur.com/U7Ghu2s.gif

   Poista
 2. Joku ei oikein ymmärtänyt :D

  VastaaPoista
 3. Hah, tulipa makeat naurut. Naulan kantaan. Vaikka onhan se noloa, kun kirjoittaja on niin pöljä, että kirjoittaa Klukluxklan. Vai miten se nyt oli... Hohhoijaa.

  VastaaPoista
 4. Siis täh? Kaikki muu jutussa olikin täsmällistä, totta ja ei ainakaan satiiria?

  VastaaPoista
 5. Niin, on muuten täynnä kirjoitusvirheitä mokoma kirjoitelma. Esimerkix "Lahden Hennalassa" kohtaan on lipsahtanut ylimääräinen d-kirjain..

  VastaaPoista
 6. Ei niin, vaan Glug Glug (örps!) Klan.

  VastaaPoista
 7. Man it's part of the joke!

  VastaaPoista
 8. Jos meinaa olla pilkun nussija ja mukanärkästynyt, niin varmaan kuitenkin on edes auttavasti eduksi jollain tapaa tietää mikä on hauskaa. Kuten vaikka miten tehdään huumoria pilkan kohteen luku/kirjoitistaidottomuudella. Se on Klu Kluks Klan satiirisesti kirjoitettuna...

  VastaaPoista
 9. Aaaaahhhahaaaaaa...kommentti sai repeämään.

  VastaaPoista
 10. On ihan tosi että lahessa lyödään ketä tahansa ulkopaikkakuntalaista. Ennen vanhaan, jos niitä ei löytynyt tarpeeksi kotinurkilta, niin mentiin porukalla Stadiin tappelemaan. Ja tietysti vastavierailujen tekijät otettiin iloisin nyrkein vastaan.
  Sori vaan, mutta hauska kirjoitus, eikä lahessa mitään äksiä tekstissä käytetä.

  VastaaPoista
 11. Minun mielestä myös genetiivi sanasta Lahti on Lahden eikä Lahen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possessiivisuffiksi! Minun mielestäNI.

   Poista
 12. Menetimme tämän kommentin jälkeen uskomme ihmiskuntaan.

  VastaaPoista
 13. Mikäli Lahdesta tosiaan löytyy oikea ryhmä, joka voidaan sekoittaa ylläolevaan, kirjoitettiin nimi virallisesti jäseniensä mielestä eri tavalla tai ei, se on jo aika lailla vakavampi asia.

  VastaaPoista
 14. Ehdottomasti ottaa selvää perusjutuista.

  VastaaPoista
 15. tähän niin iso vedetsilmissänauruhymiö ettei löytyny koneelta

  KEEP ON FLYING!!!

  VastaaPoista
 16. samoin, anonyymi 25. syyskuuta 2015 klo 19.14: oletko hullu vai tyhmä? vai molempia?

  VastaaPoista
 17. Teksti oli loistava. Kommentit saivat aikaan huutoitkunaurupotkualattialla =) Oikeasti, en ole jaksanut uskoa ihmisiin ja nyt se vähäkin usko on yhä enemmän koetuksella! XD

  VastaaPoista
 18. Minäkin olen ollut Lahden Hennalassa, armeijassa, ja turphan tuli ihonväristä riippumatta ku ekaa kertaa lähdin iltalomilla kylille.

  VastaaPoista
 19. Tämä on oivaltava, hyvää journalistista tasoa, sekä perehtyneisyyttä osoittava kirjoitus, jonka linkkasin poikkeuksellisesti oman satiirilehteni sivulla Facebookissa. Jos haluat asian tarkistaa, käy ositteessa Iltapäivlehtisanomat. T: Jouni-Mikael Cedervall, päätoimittaja

  VastaaPoista
 20. Lahdentauti on kyllä hyvin kuvattu. Olen kulkenut aina Lahden ohi, en ole koskaan jäänyt. Kahvit olen tainnut kerran juoda Essolla. Sekin oli pahanmakuista.

  VastaaPoista
 21. Matti Nykänen sanoi että Lahti on mesta paikka.

  VastaaPoista
 22. Eikös sen Pahkasian pitäny syntyä uudestaan? En tiiä onko siihen tämän jälkeen tarvetta.

  VastaaPoista
 23. Sainpa makoset naurut minäkin. =) <3

  VastaaPoista