3. maaliskuuta 2014

300 000 klikkausta, hei!

Sinisen zeppeliinin kausi alkaa olemaan taputeltu. 300 000 klikkauksen raja saavutetaan lähipäivinä.

Onko paha paikka, Sinisen zeppeliinin Johtava blogaaja?
"Ei varsinaisesti. Sain vain päällystakkini vetoketjun sillä lailla jumiin, että joudun ottamaan sen nyt pään yli pois. Odotas hetki."

Oletteko blogiinne tyytyväinen?
"En voi sanoa olevani tyytyväinen. Tekemällämme taloudellisella panostuksella ja nimimiestemme kynäilyllä pitäisi pystyä parempaan. Emme ole saaneet kaikkea itsestämme irti, esimerkiksi näitä chinchillankarvoja."

Siinä on muuten kumma lemmikkieläin.
"Kyllä, mutta vielä erikoisempi on australiainen lyhythäntäkenguru. Laitan sen tähän blokuvaksi, sillä ihmiset tykkäävät klikata söpöjen karvaturrien kuvia internetissä. Siis katsokaa nyt tuon veijarin ilmettä! Awwwww....."

Niin, tehän olette yrittäneet heruttaa viraalihittejä lähes pakonomaisesti?
"Kyllä, kyllä. Silti tietty iloisuus ja rentous on jäänyt puuttumaan. Klikkaava yleisö tunnistaa helppohintaisen viraaliuden tavoittelun. Tunnustan, että suosituimmat kirjoituksemme ovat olleet pelkkää halpamaista mediailmiöllä ratsastamista ja tökeröjä sanaleikkejä."

Arvostelijoidenne mukaan olette "idiootti apina" ja aiheutatte "myötä häpeää". Väititte myös, että Star Warsin ensi-ilta olisi ollut 1990-luvulla. Eräät saksalaislähteet väittävät teidän jopa menettäneen otteenne todellisuudesta. Miten vastaatte kritiikkiin?
"Ei minun tarvitse selittää teille mitään, senkin Tepsi-janari. Minä olen blogistanin vallesmanni."

Ainakin #kesänmaisteri taisi olla aikamoinen virhehankinta?
"Ehkä hänen ylemmän keskiluokan huoleton elämäntyylinsä ei purrut yleisöön kuten luulimme. Blogausten suosio jäi aika vaatimattomaksi. Toisaalta kilpailu life style -alalla on kovaa. Ei jatkoon."

Ja sitten menetitte taitoblogaajanne seuranhakupalvelu Tinderiin....
"En kiistä, etteikö lähes 50 000 klikkausta saavuttaneen kaverin lähtö olisi menetys, totta kai se on. Totuus on, että KIITOS Burger king -jonojen veteraanit -blogin kirjoittaja halusi itse lähteä emmekä halunneet olla esteenä hänen kunnianhimolleen. Toivomme hänelle kaikkea hyvää eli suttuisesti tribaalitatuoituja naisia ja nokkosihottumaa."

Mitkä ovat ensi kauden tavoitteenne?
"Mihinkään muuhun kuin miljoonaan klikkaukseen emme tyydy. Tarkoitus on ostaa Zepukkaan parhaat vapaana olevat blogaajat eli ainakin Kalastajan ex-vaimo. Upea eukko. Haluankin samalla kumota huhut, että lähtisimme Venäjälle blogaamaan."

Kumpi tapahtuu enemmin - Sininen zeppeliini saa miljoona klikkausta vai Suomi pääsee futiksen arvokisoihin?
"Maajoukkueella ja Zepukalla on sama peli-ideologia: hyvä peli, kiva peli, hyvä peli. Jos saamme positiiviset ja negatiiviset transitiot tasapainoon ja blogausasennon kuntoon, uskomme olevamme vahvoilla. Toki meillä on kovia haastajia, kuten mojonsa löytänyt Jussi Parviainen."

Kuinka monta kautta uskotte vielä leijuvanne?
"Viihdelegenda Jari Sarasvuo on leijunut ilman tuloksia jo vuosia eli periaatteessa en näe mitään estettä jatkaa pitkään. Mutta blogaus on kuitenkin henkisesti niin rankkaa hommaa, että ilman Zyrtec-D:tä ja Möllerin kalanmaksaöljyä ei tätä kauaa jaksa. Loukkaantumisiakin sattuu. Olen Sirpalle puhelinvastaavan välityksellä sanonut, että ainakin 'one more year'."

Mitä aiheita joudumme Sinisestä zeppeliinistä ensi kaudella lukemaan?
Ensi kaudella keskitymme asupostauksiin ja elämäntyyleihin. Luvassa on ainakin maisterin laihdutusvinkit, matkareportaasi pohjalaisten itseironiapäiviltä sekä juttu riihimäkeläisestä miehestä, joka aikoo rakentaa Guggenheim-museon paljain käsin. Alan kirjoittamaan myös jatkojuttua kielinatseista, sillä heidän kuulumisistaan on kyselty pitkin talvea.

Toisin sanoen ideanne alkavat olla aivan loppu?
Toisin sanoen.

Kiitos haastattelusta, Johtava. Miten päivänne tästä jatkuu?
Kiitos itsellenne, yt-neuvottelujen ahavoittama toimittaja. Teen kohta 1000 vatsalihasta ja lähden sitten Viikin eläinsairaalaan lastoittamaan ponin jalan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti