16. joulukuuta 2013

TPS:n johto myönsi virheettömyytensä

Jääkiekkoseura TPS:n johto myöntää avoimesti, että se ei ole tehnyt virheitä. TPS-johto antoi haastattelunsa Turun Sanomien värisivun toimittajalle pudotuspeliviivan alapuolelta sunnuntaina.

"Pakko se on tässä vaiheessa kautta rehellisesti tunnustaa, että muut ovat väärässä", TPS-pomo sanoo. Hän ei halua esiintyä jutussa omilla päätöksillään.

TPS:n johto aikoo kevään aikana tarkastella kriittisesti seuran johdon ympärillä pyörivää joutoväkeä. Syynin alle joutuvat ainakin zambonin kuljettaja ja osa Elysée Arenan lipunmyyjistä.

"Kyllä tässä on tutkistelun paikka aika monella. Meidän johdon tehtävänä on nyt syyttää ja roiskia sinne tänne, tärvätä brändiä hölmoillä päätöksillä ja lähteä sen jälkeen Dennikseen syömään Pizza alla Stouni", TPS-johtaja sanoo.
........

TPS:n kausi on sujunut kaksijakoisesti: paskasti ja käsittämättömän paskasti. Johdon mukaan huonoon peliesitykseen syynä ovat ensisijaisesti omat pelaajat ja vastustajan pelaajat. Valmentaja Kai Suikkasen asemaa ei HK Areenan käytävillä haluta kommentoida.  

"Ihme kakkahousuja kaikki", TPS-johtaja tyytyy toteamaan perätuhdosta.

TPS:n johdon kausi sen sijaan on mennyt ihan mukavasti, on ollut katkarapuja buffet'ssa ja Hesen kastike ei ole loppunut kesken. Joulukuun alussa TPS-johto kokoontui juhlimaan Olavin Krouviin, jossa kattoon ripustettiin Ari Vuoren pelipaita. Ari Vuori oli ripustettaessa pelipaidan sisällä. Hän on roikkunut katosta nyt 18 päivää, ja nestehukasta huolimatta hyväkuntoinen.

TPS:n johdon kyvyt on havaittu muissakin organisaatioissa. Fukushiman ydinvoimalasta ja Talvivaaran kaivoksesta on tultu katsomaan, miten asiat saadaan vielä pahemmin sekaisin.

"Kyllähän se kummasti nostaa oman porukan henkeä, kun näkee miten Tepsissä hommia hoidetaan", Japanista lentänyt laitosinsinööri Kensaro Wiwa iloitsi Typhoonin pihalla. Hän perui seppukunsa päästessään käymään Naantalin Muumimaassa.
.........

TPS:n kriisistä huolimatta TPS-johto ei ole lyönyt hanskoja naulaan. Haastateltu TPS-pomo kertoo Börsin pöheikössä luottamuksellisesti Sinisen zeppeliinin edustajalle, että uusi strategia on jo powerpoint-kalvoilla Jukka Koivun läppärissä. Strategia on vähän kuin taktiikka, mutta monimutkaisempi.

"Kirjoitimme koko strategian ISOILLA KIRJAIMILLA JA ARIAL BOLDILLA niin se sopii sitten Jukan suuhun paremmin."

TPS-johdossa innovoidaan aivan uudenlaista menestysreseptiä: Hyvien pelaajien ostamisen sijasta hyvät pelaajat karkotetaan tai myydään muualle. "En tiedä, onko tätä koetettu vielä missään muualla, että siinä mielessä me TPS-johdossa olemme taas edelläkävijöitä."

Yhtenä hurjimmista ideoista seurassa väläytellään tsekkihyökkääjä Jaromir Jagrin palkkaamista joukkueen huoltajaksi. "Se poika osaa teroittaa luistimia", TPS-johtaja kehuu.

Alustavan sopimuksen mukaan TPS maksaisi Jagrille noin 400 000 euroa kaudesta ja tämän lisäksi hän saisi ilmaiseksi Aurakadun Amarillosta Bar Samplerin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaisi. Bar Sampleriin sisältyy Fajita Magic -maustettuja ranskalaisia, friteerattuja jalapeño popperseja, mozzarellatikkuja ja sipulirenkaita sekä Hellmann’s-majoneesia, jalapeño-valkosipulimajoneesia ja Amarillon BBQ-kastiketta.

6 kommenttia:

 1. No täähän oli kaikinpuolin paska mukahauska teksti.

  VastaaPoista
 2. Joo tää oli kyl huonoin blogikirjoitus mitä olen vähään aikaan lukenut. Teksti on ihan täyttä paskaa ja olevinaan niin hauskaa. Hirvee myötä häpeä kirjoittajan puolesta

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava. Mainio blogi muutenkin vaikka TPS-pompot vetääkin hernettä nenään.

  VastaaPoista
 4. Kovasti tykkäsin, vaikka jäkistä en niin seuraakaan.

  VastaaPoista
 5. Paras kirjoitus Tepsin nykytilasta hetkeen. Loistavaa värikynää, joka liippaa niin läheltä totuutta, että oivallisempaa tekstiä saa etsiä.

  VastaaPoista
 6. Ihan saatanan hauska! Pakko jakaa Facessa :D

  VastaaPoista